Mon-Fri: 8 AM-8 PM
+359 2 106 7394
улица Деспот Слав 19, София, 1618 София,България

5 начина за прехвърляне на музика от компютър на iPhone без iTunes

5 iPhone iTunes Language Bulgarian

Въведение

Искате да прехвърлите музика в iPhone без iTunes? Възможно е! Ето пет техники за безпроблемно прехвърляне на плейлисти. Уверете се обаче, че първо сте инсталирали iTunes на вашия компютър. След това можете да копирате песни, албуми или плейлисти на вашия iPhone с лекота. Наслаждавайте се!

Пет начина за прехвърляне на музика от компютър към iPhone без iTunes

За да прехвърлите музика от компютъра си на iPhone без iTunes, трябва да знаете правилните инструменти и методи. В този раздел ще научите за пет ефективни начина за прехвърляне на музика от компютър към iPhone без използване на iTunes. Тези подраздели ще обхванат използването на инструменти на трети страни като iMyFone TunesMate, Dropbox, Google Play Music Manager, MediaMonkey и AirDrop за безжично прехвърляне на музика.

Използване на инструмент от трета страна: iMyFone TunesMate

Пропуснете iTunes и използвайте iMyFone TunesMate за прехвърляне на музика от компютър към iPhone! Ето как:

 1. Изтеглете и инсталирайте TunesMate на компютъра си.
 2. Свържете iPhone към компютъра с USB кабел.
 3. Изберете файловете от раздела “Музика” в TunesMate.
 4. Щракнете върху “Export” и изберете “(Your iPhone Name)”.
 5. Изчакайте, докато трансферът приключи. Проверете iPhone за музиката.

iMyFone TunesMate е страхотен! Без загуба на данни от iTunes. Освен това поддържа различни музикални формати като MP3, AAC, FLAC и др. Перфектен за разнообразни колекции от аудио файлове.

Използване на Dropbox за прехвърляне на музика в iPhone

Спрете да използвате кабели и iTunes, за да прехвърляте музика от компютъра си към iPhone! С Dropbox можете да го направите бързо и лесно. Ето как:

 1. Създайте или влезте в профил в Dropbox.
 2. Качете музикалните файлове, които искате да прехвърлите, в Dropbox.
 3. Инсталирайте приложението Dropbox на телефона си. Влезте в системата със същите идентификационни данни.
 4. Намерете музикалните файлове в приложението и ги изтеглете в iPhone.

Dropbox улеснява синхронизирането на вашите устройства. Освен това с Dropbox имате достъп до музиката си навсякъде – стига да има интернет връзка.

Използване на Google Play Music Manager за синхронизиране на музика с iPhone

Google Play Music Manager е чудесен начин да прехвърлите музика от компютъра си в iPhone, като избегнете приложения на трети страни като iTunes. Ето какво да направите:

 1. Изтеглете и инсталирайте Google Play Music Manager на компютъра си.
 2. Влезте в профила си в Google и изберете “Качване на песни в Google Play”.
 3. Изберете папката, в която се съхраняват музикалните ви файлове, и щракнете върху ‘Next’.
 4. Изберете настройките за качване “High-quality” (Високо качество) или “Low-quality” (Ниско качество) и щракнете върху “Upload” (Качване).
 5. Вземете приложението Google Play Music на своя iPhone, влезте със същия акаунт в Google и получете достъп до всичките си качени песни.

Имайте предвид, че ако разполагате с огромна музикална библиотека, Google Play Music Manager може да не е подходящ. Освен това, тъй като Google спря своите музикални услуги, други опции, като Apple Music или Spotify, може да са по-добри за синхронизиране на вашите устройства.

Използване на алтернатива на iTunes: MediaMonkey

MediaMonkey – прехвърляне на музика от компютър към iPhone!

Алтернатива на iTunes за прехвърляне на музика в iPhone? MediaMonkey! Този софтуер е по-прост за прехвърляне, конвертиране и организиране на аудиофайлове между вашия компютър и iPhone.

Освен това MediaMonkey може да открива дублиращи се песни – нещо, което липсва в iTunes. Той също така има автоматично маркиране, което изтегля метаданни за песните – включително обложката.

Забележка: MediaMonkey има както безплатна, така и платена версия. При прехвърляне на файловете можете също да ги плъзгате и пускате.

Използване на AirDrop за безжично прехвърляне на музика

AirDrop улеснява безпроблемното споделяне на музика по безжичен път между вашия компютър и iPhone. Не са необходими кабели или приложения на трети страни! Ето как да го направите:

 1. Уверете се, че Wi-Fi и Bluetooth са включени и на двете устройства.
 2. Отворете “Finder” на вашия Mac и намерете музикалния файл.
 3. Щракнете върху “Споделяне ” и изберете iPhone в прозореца AirDrop.
 4. Приемете известието за прехвърляне в iPhone, за да завършите.

AirDrop е невероятен! Той работи, като създава равнопоставена Wi-Fi мрежа, която ви осигурява по-високи скорости и липса на забавяне.

Заключение

Съществуват няколко подхода за прехвърляне на музика от компютър на iPhone, без да използвате iTunes. Един от тях е да използвате софтуер на трети страни, като iMazing или AnyTrans. Друг начин е да се качи музика в услуги за съхранение в облака, като Google Drive или Dropbox, и да се получи достъп до тях със съответните приложения на iPhone. Освен това можете да използвате AirDrop за безжично прехвърляне на файлове между устройствата.

Често задавани въпроси

1. Как да прехвърля музика от компютъра ми на iPhone без iTunes?

Отворете приложението за прехвърляне на музика на компютъра си и след това свържете iPhone си към компютъра си с USB кабел. Изберете музика, която искате да прехвърлите и я превърнете в MP3 формат. Копирайте MP3 файла в папката на iPhone без да използвате iTunes.

2. Какъв софтуер мога да използвам за прехвърляне на музика на iPhone?

Някои от софтуерните решения, които можете да използвате, са Wondershare TunesGo, iTools, Syncios и др.

3. Кое е по-добро от iTools и Syncios за прехвърляне на музика на iPhone?

Това зависи от предпочитанията ви и от нуждите ви. iTools се смята за по-стабилната програма, защото има по-малко технически грешки, докато Syncios предлага по-голям брой функции за управление на вашите данни.

4. Какви са най-големите предимства на използването на Wondershare TunesGo за прехвърляне на музика на iPhone?

Wondershare TunesGo има много предимства, като качество на звука, безжичното прехвърляне на данни, поддръжката на няколко устройства, автоматично превръщане на файлове и т.н.

5. Мога ли да прехвърлям музика на iPhone без да го свързвам към компютъра?

Да, можете да използвате различни безжични музикални приложения, като например Dropbox, Google Drive, iCloud и други за да прехвърлите музика на iPhone.

6. Как да прехвърля музика от iPhone на компютъра си?

Отворете iTunes на компютъра си и свържете iPhone към компютъра чрез USB кабел. Изберете вашия iPhone, след това щракнете върху “File” и изберете “Transfer Purchases from iPhone”. Всички музикални записи, закупени от вашия iPhone, ще бъдат прехвърлени на вашия компютър.