Mon-Fri: 8 AM-8 PM
+359 2 106 7394
улица Деспот Слав 19, София, 1618 София,България

Как да изтеглим музика и видео на Android от YouTube и други сайтове

Смартфоните с Android са новата норма – с тях лесно можете да изтегляте музика и видеоклипове от YouTube и други сайтове. Следващото ръководство в 5 стъпки обяснява как да направите това бързо.

 1. Идентифицирайте видеоклипа или музиката, които искате да изтеглите.
 2. Използвайте сигурен уебсайт или приложение, за да конвертирате видеото във формат mp3 или mp4.
 3. Изтеглете търсения файл на вашето устройство с Android.
 4. Използвайте мултимедиен плейър, като например VLC player, за да получите достъп до файла на вашето устройство.
 5. Наслаждавайте се на слушане или гледане без интернет връзка.

От съществено значение е да използвате надеждни уебсайтове и софтуер – по този начин могат да се избегнат вируси и зловреден софтуер, като се защитят сигурността и поверителността ви.

Не забравяйте, че съществуват закони за авторските права, които определят кои материали могат да се изтеглят законно. Не забравяйте да ги проверите, преди да започнете процеса на изтегляне – в противен случай могат да възникнат правни проблеми. Бъдете внимателни, когато ползвате медийно съдържание чрез този метод на вашето устройство.

Препоръчани приложения за изтегляне

Параграф 1 – Изтегляне на приложения

Търсите най-добрите приложения за изтегляне на музика и видеоклипове на вашето устройство с Android? Разгледайте тези най-високо оценени приложения, които позволяват лесно и бързо изтегляне.

Параграф 2 – Приложения за изтегляне

 • TubeMate: Популярно приложение, което позволява директно изтегляне не само от YouTube, но и от други популярни сайтове.
 • Snaptube: Предлага бърз и лесен начин за изтегляне, управление и споделяне на видеоклипове от различни източници.
 • VidMate: Мate: Приложение “всичко в едно”, което позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове, музика и дори филми от различни популярни сайтове като YouTube и Vimeo.

Параграф 3 – Уникални подробности

Защо да губите данните си, когато можете да изтеглите любимото си съдържание и да го гледате офлайн? Тези приложения ви позволяват да изтегляте висококачествени видеоклипове и музика в движение, без прекъсване или буфериране.

Параграф 4 – Предложения за изтегляне

Когато използвате тези приложения, уверете се, че сте избрали подходящата разделителна способност за вашето устройство в зависимост от неговите възможности. Препоръчва се също така да изтегляте само от надеждни източници, за да избегнете злонамерен софтуер или вируси, които биха могли да навредят на вашето устройство. Сега се наслаждавайте на музиката и видеоклиповете си офлайн с тези надеждни приложения.

VidMate: Което по случайност има ужасен музикален вкус, прави пиратството в YouTube по-лесно от кражба на бонбони от бебе.

VidMate

Това приложение е добре познато сред любителите на видео и музика. То предлага удобен за потребителя интерфейс за изтегляне на съдържание от различни източници, като социални медии и сайтове за стрийминг. Освен това уникалната му функция ви позволява да избирате качеството на видеоклипа, преди да го изтеглите, което спестява място за съхранение на устройството. Освен това VidMate ви дава възможност и да конвертирате видеоклипове в аудиофайлове.

Tubemate е чудесен избор за тези, които искат да изтеглят изключително видеоклипове от Youtube. Той предлага подобни функции като VidMate, но се фокусира единствено върху Youtube. Връзките са вградени в интерфейса, така че можете бързо да изтегляте видеоклипове без досадни пренасочвания.

И накрая, Snaptube е брилянтно приложение за бързо и лесно изтегляне на съдържание. Само с едно щракване можете да получите достъп до видеоклипове и музика от уебсайтове като Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo и много други.

TubeMate

Има една платформа, която се препоръчва за изтегляне на мултимедия. Тя ви позволява да получавате видеоклипове от YouTube, без реклами и ограничения. Това приложение е достъпно само за устройства с Android. Можете да получавате видеоклипове бързо и лесно, като въведете URL адреса. То е популярно благодарение на бързата си функционалност.

Освен това това приложение предлага множество резолюции и формати за съхранение на видеоклипове. Версиите с ниска разделителна способност спестяват място. Версиите с висока разделителна способност предлагат отлично качество на гледане. Различните формати като MP4, 3GP и FLV са за съвместимост с различни устройства. Всички изтегляния се съхраняват в папка, така че можете да ги намерите лесно.

Това е удобно и лесно за използване. Идеален за всеки, който иска бързо и безпроблемно изтегляне.

Snaptube

Snaptube е чудесна за всеки, който иска да изтегля видеоклипове от различни уебсайтове. Това е програма за изтегляне, която улеснява получаването на видеоклипове от YouTube, Facebook, Twitter и др.

 • Можете да изберете качеството и формата на видеоклипа, преди да го изтеглите.
 • То има конвертор, който работи с формати като MP4, MP3 и M4A.
 • Можете да използвате функцията за търсене, за да проучвате съдържание директно от приложението.
 • Освен това то може да възобнови изтеглянето, ако има повреда в мрежата или прекъсната връзка.

Snaptube има и бърз начин за достъп до популярни уебсайтове, без да са необходими множество раздели. Той съхранява URL адресите на наскоро посетените сайтове, за да можете в бъдеще бързо да получите тяхното съдържание.

Стъпки за изтегляне с помощта на VidMate

Ако искате да изтегляте музика и видеоклипове от различни уебсайтове на вашето устройство с Android, VidMate е полезен инструмент за вас. Ето как можете да изтегляте с помощта на VidMate.

За да изтеглите с помощта на VidMate, следвайте тези четири прости стъпки:

 1. Изтеглете и инсталирайте VidMate на вашето устройство с Android
 2. Стартирайте приложението VidMate и потърсете видео/музика
 3. Докоснете бутона за изтегляне, изберете качество и изтеглете
 4. Получете достъп до изтеглените мултимедийни файлове от папката за изтегляне на VidMate

Освен за изтегляне от YouTube, можете да използвате VidMate и за изтегляне на мултимедия от различни други платформи, като Facebook, Twitter, TikTok и много други. Просто стартирайте приложението, потърсете медия и я изтеглете, като използвате бутона за изтегляне.

За да подобрите работата си с VidMate, уверете се, че устройството ви с Android има достатъчно място за съхранение и добра интернет връзка. Освен това поддържайте приложението VidMate редовно актуализирано, за да се наслаждавате на най-новите функции и поправки на грешки. Тези мерки могат да ви помогнат да оптимизирате изживяването си при изтегляне с помощта на VidMate.

Инсталирането на VidMate е като да имате личен диджей, който магически може да изтегли всяка песен или видеоклип, които искате.

Инсталиране на VidMate

За да се сдобиете с VidMate, трябва да предприемете следните стъпки:

 1. Отидете на сайта на VidMate и намерете бутона “Изтегляне”.
 2. Щракнете върху него и разрешете изтеглянето на външни APK файлове в настройките на устройството си.
 3. Отворете изтегления APK файл и инсталирайте приложението.
 4. Разрешете на VidMate всички разрешения, от които се нуждае.
 5. Стартирайте приложението и потърсете желаното видео или аудио.
 6. Започнете да изтегляте!

VidMate е програма за изтегляне на мултимедия, която осигурява бърза скорост на изтегляне и висококачествени резолюции. То може да улесни придобиването на съдържание, да персонализира мултимедийните плейъри и др

Отворете VidMate и потърсете желаното видео или музика

Стартирайте приложението VidMate на вашето устройство, за да получите достъп и да изтеглите видеоклипове или музика. Удобният за потребителя интерфейс ще ви насочи към лентата за търсене. Ето ръководство в пет стъпки:

 1. Отворете приложението VidMate от началния си екран.
 2. Щракнете върху иконата за търсене в горната част.
 3. Въведете ключови думи за търсеното съдържание.
 4. Изберете един от резултатите.
 5. Кликнете и започнете да изтегляте!

Имайте предвид, че понякога при опит за изтегляне може да се появи грешка поради авторски права или ограничен достъп. Уверете се, че съдържанието ви отговаря на съответните разпоредби.

Отделете малко време и разгледайте хиляди мултимедийни материали, които са на разположение за лесно изтегляне с VidMate.

Изберете желания формат и качество

За да получите изтегленото съдържание с желаните от вас подробности, използвайте опциите, предоставени във VidMate.

 • Когато възпроизвеждате видеоклип, потърсете менюто с три точки в горния десен ъгъл на екрана.
 • Щракнете върху опцията “Качество”, за да видите различни възможности за избор на резолюция.
 • Изберете настройка с висока резолюция, ако връзката ви е отлична, или по-ниски настройки, за да спестите данни.
 • За да изберете файлов формат, изберете “Изтегляне” от менюто. Опциите включват MP4 и MP3.
 • Понякога не всички формати и разделителни способности са налични.

Не забравяйте, че по-високите разделителни способности изискват повече данни от устройството ви, а по-бавните връзки могат да причинят буфериране. Затова избирайте внимателно.

Преди да изберете формат и разделителна способност, проверете възможностите на устройството си. Тази информация обикновено може да бъде намерена в настройките на устройството.

Като следвате тези стъпки, можете да получите видеоклипове и музика в желания формат и резолюция с VidMate.

Щракнете върху Изтегляне

Изберете желаното видео или аудио съдържание, за да започнете изтеглянето. След това натиснете бутона за изтегляне. Изберете желаното качество/разделителна способност. Отново натиснете бутона “Изтегляне”. Изчакайте няколко минути, докато файлът бъде изтеглен.

Уверете се, че имате силна интернет връзка, докато правите това. Освен това се уверете, че устройството ви разполага с достатъчно място, за да нямате проблеми с достъпа до файла и неговото запазване.

Стъпки за изтегляне с помощта на TubeMate

TubeMate е отлично приложение за изтегляне на музика и видео от различни уебсайтове на Android. За да ви помогнем в процеса, сме описали необходимите стъпки за изтегляне с помощта на това приложение.

Представяме ви ръководство от 5 стъпки за използване на TubeMate за изтегляне на желаното от вас медийно съдържание:

 1. Изтеглете приложението TubeMate от надежден източник и го инсталирайте на вашето устройство с Android.
 2. Отворете приложението и намерете видеото или аудиото, което искате да изтеглите.
 3. Натиснете зеления бутон за изтегляне и изберете желания формат и качество.
 4. Изчакайте изтеглянето да завърши и се насладете на запазеното съдържание.
 5. Можете да намерите запазените файлове в папката “Downloads” (Изтегляне) на вашето устройство.

Важно е да се отбележи, че не всички уебсайтове позволяват изтегляне на съдържание, а TubeMate не е наличен в Google Play Store.

TubeMate има някои уникални функции, които го отличават от неговите конкуренти. Приложението поддържа фоново изтегляне и позволява изтеглянето на няколко файла едновременно, което го прави ефективно и удобно за потребителя.

Според неотдавнашно проучване на Statista YouTube има над 2 милиарда влезли в системата месечни активни потребители, което го прави най-значимият уебсайт за споделяне на видео в световен мащаб.

С TubeMate вече не е необходимо да разчитате на интернет връзка, за да се наслаждавате на любимото си медийно съдържание. Със своя прост интерфейс и лесни за следване стъпки изтеглянето с помощта на TubeMate е лесно.

Пригответе се да кажете сбогом на продуктивността си и здравей на безкрайните часове на гледане на YouTube – време е да инсталирате TubeMate.

Инсталиране на TubeMate

Инсталирането на TubeMate е лесно! Ето как:

 1. Посетете официалния уебсайт на TubeMate и изтеглете APK файла.
 2. Разрешете “Неизвестни източници” в настройките за сигурност на вашето устройство.
 3. Стартирайте APK файла, за да започнете инсталацията.
 4. След като го инсталирате, отворете TubeMate и започнете да изтегляте медийно съдържание.
 5. Не забравяйте да получавате TubeMate само от неговия официален уебсайт за сигурност и надеждност.
 6. Също така, деактивирайте “Неизвестни източници”, след като инсталирате TubeMate, ако не искате да инсталирате други приложения извън Google Play Store.

Отворете TubeMate и потърсете желаното видео или музика

TubeMate предоставя на потребителите възможността да изтеглят видеоклипове и музика от различни платформи, включително YouTube. За да започнете да търсите съдържание, стартирайте приложението и проучете за желаната медия. Следвайте следните стъпки за търсене с помощта на TubeMate:

 1. Отворете TubeMate на вашето устройство.
 2. Потърсете лентата за търсене в горната част на приложението.
 3. Въведете ключови думи за желаната от вас медия.
 4. Изберете “търсене”, за да видите резултатите.

Когато търсите съдържание, използвайте подходящи ключови думи за точни резултати. Освен това разгледайте популярните категории на началната страница на приложението за по-лесна навигация!

Изберете желания формат и качество

Изберете видеоклипа, който искате да изтеглите с помощта на TubeMate. Изберете формат и качество, които са подходящи за вашето устройство. Гледането на видеоклипове с ниско качество може да бъде лошо. Разгледайте файловите формати, налични в TubeMate – често срещани са MP3 или MP4. Проверете и опцията за качество – тя ще определи колко ясно е видеото. Обърнете внимание и на размера на файла – видеоклиповете с високо качество заемат място. TubeMate предлага лесен процес на изтегляне. Използвайте опциите за формат и качество, за да гледате видео без прекъсване.

Кликнете върху изтегляне

За да започнете, щракнете върху “Стартирай изтеглянето ” в TubeMate. За да си свършите работата, следвайте тези 4 стъпки:

 1. Потърсете видеоклипа, който искате да изтеглите.
 2. Натиснете бутона “Изтегляне “, след като го изберете.
 3. Изберете от различни формати и резолюции, които отговарят на вашите нужди и скорост на интернет.
 4. Видеото ще започне да се изтегля, след като потвърдите избора си.

Не забравяйте! Дръжте интернет връзката си стабилна, докато изтегляте с TubeMate. Също така избягвайте прекъсвания, за да предотвратите загуба на данни или грешки.

Стъпки за изтегляне с помощта на Snaptube

За да изтеглите музика и видеоклипове от YouTube и други уебсайтове с помощта на Snaptube, следвайте следните стъпки:

 1. Отворете приложението Snaptube на вашето устройство с Android.
 2. Потърсете видеоклипа или музиката, които искате да изтеглите, като използвате лентата за търсене.
 3. След като намерите желаното съдържание, докоснете бутона за изтегляне, който изглежда като стрелка, сочеща надолу.
 4. Изберете качеството и формата, които искате да изтеглите, и изтеглянето ще започне веднага.

Важно е да се отбележи, че Snaptube не е наличен в Google Play Store, така че ще трябва да го изтеглите от официалния им уебсайт.

Забележителен факт е, че Snaptube поддържа изтегляне от повече от 50 уебсайта, включително Facebook, Instagram и Twitter. Защо да се задоволявате само с едно видео, когато можете да разполагате с цяла библиотека? Инсталирайте Snaptube и кажете сбогом на скуката.

Инсталирайте Snaptube

За да получите Snaptube, следвайте следните стъпки:

 1. Вземете apk файла от надеждно място.
 2. Отидете в настройките на телефона си и оставете “Неизвестни източници” да бъде разрешено, за да можете да инсталирате Snaptube от външен източник.
 3. Накрая отворете изтегления apk файл и инсталирайте Snaptube.

Не забравяйте: проверете дали устройството ви има достатъчно памет, преди да инсталирате Snaptube. Освен това се уверете, че сте получили най-новата версия на приложението от доверен уебсайт от съображения за безопасност.

Отворете Snaptube и потърсете желаното видео или музика

Търсете музика или видеоклип със Snaptube, като въведете ключови думи в лентата за търсене. Следвайте следните стъпки:

 1. Отворете Snaptube.
 2. Докоснете лентата за търсене в горната част.
 3. Въведете заглавието или името на изпълнителя.
 4. Изберете между разделите “Music” и “Video”.
 5. Изберете от резултатите от търсенето.
 6. Докоснете червения бутон за изтегляне.

Snaptube предлага широка библиотека със съдържание и лесно потребителско изживяване със своя прост интерфейс и процес на изтегляне.

Изберете желания формат и качество

Приложението Snaptube позволява на потребителите да изберат желаното качество и формат за изтегляне! Ето как:

 1. Потърсете видео или музикален файл в Snaptube.
 2. Превъртете надолу до долната част на медийния плейър и докоснете стрелката до “Изтегляне”.
 3. Ще се появи меню с опции за аудио- и видеоформати като MP3, M4A, MP4 и резолюции като 360p, 480p, 720p или други, в зависимост от устройството.

В заключение, Snaptube предлага много формати и качества за изтегляне. Достъпът до тези опции в интерфейса на Snaptube е лесен, така че можете да получите вашия тип медия само с няколко кликвания!

Кликнете върху Изтегляне

За да започнете работа със Snaptube, просто натиснете опцията “Изтегляне”. Ето как да изтеглите видеоклипове чрез Snaptube:

 1. Стартирайте приложението Snaptube и потърсете предпочитания от вас видеоклип.
 2. Изберете желания от вас формат и качество на видеото.
 3. Натиснете бутона “Изтегляне” под видео плейъра.
 4. Ще се появи диалогов прозорец, натиснете отново “Изтегляне”.
 5. Можете да следите напредъка на изтеглянето в реално време и да го спирате или възобновявате, когато пожелаете.
 6. След като бъде изтеглено, можете да намерите съдържанието си в раздела “Изтегляния” на приложението.

Имайте предвид, че Snaptube поддържа над 50 уебсайта и предлага широк набор от формати, включително MP4, AVI, FLV, WMV и др. Освен това Snaptube има по-бърза скорост на изтегляне в сравнение с други приложения.

Като използвате усъвършенстваната технология на Snaptube, можете да се насладите на гладки и ясни функции по време на изтеглянето. Така че давайте напред и започнете да стриймвате неограничени видеоклипове сега!

Съвети за безопасно изтегляне

Съвети за безопасно изтегляне за Android от YouTube и други уебсайтове

За да изтегляте безопасно музика и видеоклипове от уебсайтове, има няколко предпазни мерки, които можете да вземете, за да не застрашите сигурността и поверителността на устройството си.

Ето пет неща, които трябва да имате предвид, когато изтегляте:

 • Използвайте уебсайтове с добра репутация за изтегляне. По-малко вероятно е реномираните уебсайтове да съдържат зловреден софтуер и вируси, които могат да навредят на устройството ви и да откраднат данните ви.
 • Помислете за използване на виртуална частна мрежа (VPN ), за да защитите дейността си онлайн и да избегнете потенциални хакери или киберпрестъпници.
 • Бъдете предпазливи към изскачащи реклами и нежелани изтегляния, които могат да доведат до инсталиране на нежелан или вреден софтуер на вашето устройство.
 • Проверете разрешенията на приложението, преди да го изтеглите. Ако дадено приложение иска твърде много разрешения (например достъп до камерата ви), може да съществува риск за сигурността.
 • Редовно актуализирайте устройството и приложенията си, за да ги поддържате сигурни и да предотвратите използването на уязвимости.

Ако се натъкнете на подозрителна дейност или неразрешени изтегляния на вашето устройство, препоръчваме незабавно да изтриете файла и да стартирате сканиране за вируси.

Освен това е важно да се отбележи, че изтеглянето на материали, защитени с авторски права, от неоторизирани източници е незаконно и може да доведе до големи глоби или дори съдебни действия. Винаги се уверявайте, че имате необходимите разрешения за изтегляне на съдържание, преди да го направите.

За да предпазите личните си данни и устройството си от компрометиране, е важно да бъдете бдителни и предпазливи, когато изтегляте файлове от интернет. Като следвате тези съвети, можете да си осигурите безопасно и сигурно изтегляне на файлове на вашето устройство с Android. Не се изкушавайте да кликвате върху реклами, освен ако не искате да изтеглите вирус вместо песен.

Избягвайте да кликвате върху реклами

Когато сърфирате онлайн, внимавайте за рекламни връзки. Привлекателните за окото цветове и дизайн може да са примамливи, но често водят до опасни уебсайтове с опасен софтуер. Въздържайте се от щракване върху реклами, които се появяват внезапно или се появяват в ъгъла на уебстраницата, тъй като те обикновено са спам или измамни.

Вместо да натискате всички реклами, отделете малко време, за да идентифицирате източника. Проучете уебсайта, преди да взаимодействате с него, за да гарантирате неговата надеждност. Освен това използвайте рекламен блокер, за да защитите устройството си 24/7, като блокирате зловредно съдържание и линкове със зловреден софтуер.

Внимавайте за фалшиви бутони за изтегляне наред с автентичните. Тези дубликати могат да ви отведат до страници със зловреден софтуер или дори да заразят устройството ви с вируси. Затова винаги изтегляйте файлове от надеждни източници.

Може да е трудно да избегнете измамните реклами, но разпознаването им е от жизненоважно значение за безопасното сърфиране. Бъдете нащрек за всичко странно или съмнително по време на проучването си в интернет и отделете малко време за прилагане на мерки за сигурност като VPN и антивирусен софтуер.

Проверете легитимността на сайта

Проверявайте източника, преди да изтеглите съдържание. Вашият приоритет трябва да бъде да проверите легитимността на сайта. Има ли той сигурна връзка? Има ли функция за криптиране HTTPS? Проверете два пъти името на уебсайта. Някои хакери използват подвеждащи връзки или имена, които могат да заблудят потребителите. Това са фишинг атаки, при които измамниците целят да получат информация.

Преценете съдържанието и дизайна на уебсайта. Професионалните детайли като лога и икони показват, че сайтът е легитимен. Лошият уеб дизайн може да е злонамерен.

Защитете се от повредени файлове. Проверете източника за надеждност и легитимност. Следвайте тези стъпки, за да намалите риска при изтегляне на файлове.

Сканиране на изтеглените файлове за вируси

В съвременната цифрова епоха е важно да се гарантира, че изтеглянията, които получавате, не съдържат никакви зловредни програми или вируси, които могат да навредят на вашето устройство. Защитете устройството и данните си с тези важни стъпки за Сканиране на изтегляния за вируси:

 • Инсталирайте надежден антивирусен софтуер на устройството си и го актуализирайте.
 • Сканирайте файловете, преди да ги изтеглите.
 • Изтегляйте файлове само от надеждни уебсайтове.
 • Правете редовно резервни копия на важни данни, за да намалите щетите при вирусна атака.
 • Въздържайте се от отваряне на прикачени файлове към имейли от непознати податели.

Бъдете много внимателни при изтеглянето на файлове, тъй като киберзаплахите продължават да се увеличават. Ето защо сканирането на изтеглените файлове за вируси преди изтеглянето им може да даде защита срещу всякакви потенциални опасности, които могат да навредят на чувствителната ви информация. Уверете се, че сте инсталирали надежден антивирусен софтуер в устройството си и сканирайте всички входящи файлове, преди да ги изтеглите.

Често задавани въпроси

1. Как да изтегля музика и видео на Android от YouTube и други сайтове?

За да изтеглите музика и видео от YouTube и други сайтове на своето Android устройство, можете да използвате специални приложения или уеб-базирани услуги. Някои от най-популярните приложения за тези цели са TubeMate, VidMate и Snaptube. Също така, можете да използвате онлайн услуги като SaveFrom.net и KeepVid.

2. Как да изтегляте музика и видео от YouTube с TubeMate?

За да изтеглите музика и видео от YouTube с TubeMate, следвайте тези стъпки:

 • Изтеглете TubeMate от официалния му уебсайт.
 • Стартирайте програмата и отидете на YouTube.
 • Изберете видео или песен, която искате да изтеглите.
 • Натиснете бутона “Изтегляне”, който се появява в горния ляв ъгъл.
 • Изберете качество и формат на видеото или музиката и натиснете “Изтегляне”.

3. Как да изтегля музика и видео от YouTube с VidMate?

За да изтеглите музика и видео от YouTube с VidMate, следвайте тези стъпки:

 • Изтеглете VidMate от официалния му уебсайт.
 • Стартирайте програмата и отидете на YouTube.
 • Изберете видео или песен, която искате да изтеглите.
 • Натиснете бутона “Изтегляне”, който се появява в горния ляв ъгъл.
 • Изберете качество и формат на видеото или музиката и натиснете “Изтегляне”.

4. Как да изтегля музика и видео от YouTube със Snaptube?

За да изтеглите музика и видео от YouTube със Snaptube, следвайте тези стъпки:

 • Изтеглете Snaptube от официалния му уебсайт.
 • Стартирайте програмата и отидете на YouTube.
 • Изберете видео или песен, която искате да изтеглите.
 • Натиснете бутона за изтегляне, който се появява в долния десен ъгъл.
 • Изберете желаната качество и формат на видеото или музиката и натиснете “Изтегляне”.

5. Как да изтегля музика и видео от други сайтове със SaveFrom.net?

За да изтеглите музика и видео от други сайтове със SaveFrom.net, следвайте тези стъпки:

 • Отидете на сайта, където се намира желаното видео или песен.
 • Копирайте линка на страницата с видеото или песента.
 • Отворете SaveFrom.net и поставете линка в полето “Вмъкване на връзка”.
 • Натиснете бутона “Изтегляне”.
 • Изберете качество и формат на видеото или музиката и натиснете “Изтегляне”.

6. Как да изтегляте музика и видео от други сайтове с KeepVid?

За да изтеглите музика и видео от други сайтове с KeepVid, следвайте тези стъпки:

 • Отидете на сайта, където се намира желаното видео или песен.
 • Копирайте линка на страницата с видеото или песента.
 • Отворете KeepVid и поставете линка в полето “Въведете URL адрес”.
 • Натиснете бутона “Изтегляне”.
 • Изберете качество и формат на видеото или музиката и натиснете “Изтегляне”.